Espresso

Passalacqua

Familjen Passalacqua från Neapel började 1948 att driva ett litet rosteri, med entusiasm och passion. Man rostade då 5 kg kaffe i timmen och tillämpade den napolitanska metoden att rosta kaffet lite mörkare och att använda utvalda bönor. De olika blandningarna av kaffe från Venezuela, Cuba, Etiopien och Indien arbetas fram med finkänslighet och ett gott hantverk.

Passalacqua

Espresso Mehari
Hela bönor. Arabica och ­Robustabönor. Stark och ­komplex smak.

Espresso Cremador
Hela bönor. Arabica och ­Robustabönor. Krämig och ­balanserad smak.

Espresso Harem
Hela bönor. 100% ­Arabica. ­Blandning av världens tolv ­bästa Arabicabönor.

Espresso Mekico 
Hela bönor. 100% ­Arabica. Elegant och mjuk smak.

Espresso Vesuvio
Hela bönor. Arabica och ­Robustabönor. Balanserad och angenäm smak.

Espresso Ibis Redibis
Hela bönor. Arabica och ­Robustabönor. Smakrik, krämig espresso.

Espresso Moana
Hela bönor. 100% ­Arabica. Fruktig, aromatisk smak.

Espresso Alambra 
Malet vakuum. Arabica och ­Robustabönor. Smakrik, och kraftfyllt.

Espresso Mehari
Malet vakuum. Malet ­espresso. För hemmabruk.

Espresso Cremador
Malet vakuum. Malet ­espresso. För hemmabruk.

Espresso Mekico
Malet plåtburk. Malet ­espresso av 100% Arabica­bönor av hög kvalitet.

Espresso Harem
Malet plåtburk. Malet ­espresso. För hemmabruk.

Espresso Cremador
Malet plåtburk. Malet ­espresso. För hemmabruk.

Antica Napoli

Antica Napoli
Hela ­bönor. 70% Arabica och ­30% ­Robustabönor. Kraftfull och ­komplex smak.

Antica Napoli
Malet vakuum. Malet ­espresso. För hemmabruk.