Lyxigare alternativ

Aperitivo – Plock till din Aperetif:  
Verdurine fritte e salatini ripieni – Tempurafriterade grönsaker som salvia, lök, zucchini. Serveras med sallad och grönt efter säsong.

Antipasti – Aptitretare:  
Insalata russa – syrlig majonässallad (typ coleslaw, utan kål) med morot, potatis, gröna ärtor och pickels.
Rose di salmone – laxrosor.
Caramelle di bresaola al taleggio e gorgonzola – bresaola med taleggio och gorgonzola.
Burrata al basilico – burrata (extra krämig mozzarella) med basilikasås.
Porchetta e focaccia casalinga – griljerad spädgris med örter på ­focacciabröd.
Peperoni al vino cotto – vininkokt paprika.
Misto mare e monti – blandade skaldjur, charkuterier och grönsaker.

Piatti da portata – Buffé:
Gnocchi di semolino al pecorino e tartufo – gnocchi av mannagryn gratinerad med pecorino och tryffel.
Cannelloni ai crostacei con salsa d’aragosta – pastarör med skaldjur och hummersås.

Frutta – Frukt:
Macedonia di frutta – fruktsallad.

Dolci- Dessert:
Torta millefoglie alla crema Chantilly – napolenbakelse med chantilly­grädde.

Caffè – kaffe:
Espresso servito in termos – espressokaffe på termos.