Måltider och middagar

Lunch (enligt menyn) Ät här! Ta med! Även utkörning.
Serveras med färskt hembakt focacciabröd och en smakfull sidesallad med balsamico-dressing.

Måltid I  159:- / person
Förrätt med ostar, salami, solkyssta tomater och oliver.
Valfri huvudrätt från menyn.

Måltid II  230:- / person
Urval av våra mest exklusiva produkter:

Chark: Prosciutto di Parma Riserva, lagrad i 24 mån, t ex Bresaola Angos, lufttorkad oxinnanlår, salame Ventricina från Calabrien, med en eftersmak av fänkål.

Några ostar: välj t ex Parmegiano Reggiano – 36 mån. lagrad bergs­parmesan, Pecorilla en tomaost gjord på fårmjölk med mjuk och fet konsistens, krämig Gorgonzola eller Sardo Maturo en lagrad Pecorinoost. Coctailmozzarella med basilika och olivolja, solkyssta Pacchinotomater, grillade kronärtskockor och ­Noccellara oliver från Sicilien, marinerade i vitlök och timjan på en bädd av sallad. Focacciabröd, smaksatt med vitlök eller rosmarin.

En varm pastarätt från menyn, t ex lasagne al forno; gjord på nötfärs, cannelloni; köttfyllda pastarör ­gratinerade med ost- och tomatsås, spenatrulle; ost- och tomatsås eller vegetarisk lasagne; ricotta, ­grönsaker och spenatpasta.  Valfri dessert, t ex tiramisu; kex doppade i espressokaffe och marsalavin. Varvat i en smet på mascarponeost, ägg och socker. Pannacotta för säsongen eller chokladskum med kraftig chokladsmak med toner av kaffe och konjak.

Vitello tonnato e risotto  279:- / person
Antipasti – Aptitretare:
Ost- & salamitallrik – blandade italienska klassiska ostar och salami.
Secondo piatto – Varmrätt: 
Vitello tonnato – kalvstek med krämig tonfisksås, kapris och sardeller. Klassisk italiensk rätt med milda fina smaker som serveras kall. Serveras med risotto, välj mellan: svamp-, skaldjur- eller gorgonzola/päron­risotto. Italienskt hembakt bröd.