Passalacqua
Familjen Passalacqua från Neapel började 1948 att driva ett litet rosteri, med entusiasm och passion. Man rostade då 5 kg kaffe i timmen och tillämpade den napolitanska metoden att rosta kaffet lite mörkare och att använda utvalda bönor. De olika blandningarna av kaffe från Venezuela, Cuba, Etiopien och Indien arbetas fram med finkänslighet och ett gott hantverk.
Passalacqua
Espresso Mehari
Hela bönor. Arabica och Robustabönor. Stark och komplex smak.
Espresso Cremador
Hela bönor. Arabica och Robustabönor. Krämig och balanserad smak.
Espresso Harem
Hela bönor. 100% Arabica. Blandning av världens tolv bästa Arabicabönor.
Espresso Mekico
Hela bönor. 100% Arabica. Elegant och mjuk smak.
Espresso Vesuvio
Hela bönor. Arabica och Robustabönor. Balanserad och angenäm smak.
Espresso Ibis Redibis
Hela bönor. Arabica och Robustabönor. Smakrik, krämig espresso.
Espresso Moana
Hela bönor. 100% Arabica. Fruktig, aromatisk smak.
Espresso Alambra
Malet vakuum. Arabica och Robustabönor. Smakrik, och kraftfyllt.
Espresso Mehari
Malet vakuum. Malet espresso. För hemmabruk.
Espresso Cremador
Malet vakuum. Malet espresso. För hemmabruk.
Espresso Mekico
Malet plåtburk. Malet espresso av 100% Arabicabönor av hög kvalitet.
Espresso Harem
Malet plåtburk. Malet espresso. För hemmabruk.
Espresso Cremador
Malet plåtburk. Malet espresso. För hemmabruk.