Catering

CATERING

Vi erbjuder catering och buffé för större eller mindre sällskap och anpassade efter era behov. Även á la carte.

Vi har förslag till alla sorters tillställningar. (Prata med oss om förslag på dryck).

Vi kombinerar självklart en meny anpassad efter dina önskemål.

Så här beställer du:
Catering: 031-13 23 00.

Några menyförslag:

Antipasti:

Mingelmeny  180:- / person (minst 10 personer)
Urval av våra mest exklusiva produkter:

Chark: Prosciutto di Parma Riserva, lagrad i 24 mån, t ex Salame Soppressa Veneta – vitlökssalami, Salame Ventricina från Calabrien med en eftersmak av fänkål.

En ost: välj t ex Parmigiano Reggiano – 36 mån. lagrad ­bergsparmesan, Quadrello – en mjuk ost gjord på ­buffelmjölk.

Inläggningar: Solkyssta pacchinotomater, grillade ­kronärtsskockor och Nocellara oliver från Sicilien ­marinerade i vitlök och timjan.

Bröd: Focacciabröd smaksatt med vitlök eller rosmarin.

Mingelmeny – Vegetarisk  180:- / person (minst 10 personer)
Urval av våra mest exklusiva produkter:

Ost: välj t ex Parmigiano Reggiano – 36 mån. lagrad ­bergsparmesan. Coctailmozzarella med basilika och oliv­olja. Quadrello – en mjuk ost gjord på buffelmjölk. Tryffel Pecorino – Fårost med färsk sommartryffel.

Inläggningar: Solkyssta pacchinotomater, grillade kronärtskockor, Små starka minipaprikor fyllda med ost, Grillad lök inlagd i olja och kryddor. Nocellara oliver från Sicilien ­marinerade i vitlök och timjan.

Bröd: Focacciabröd smaksatt med vitlök eller rosmarin.

Måltidsmeny  280:- / person (minst 10 personer)
En varm pastarätt från menyn serveras med färskt hembakt Foccaciabröd: t ex lasagne al forno; gjord på nötfärs, cannelloni; köttfyllda pastarör ­gratinerade med ost- och tomatsås, spenatrulle; ost- och tomatsås eller vegetarisk lasagne; ricotta, ­grönsaker och spenatpasta.

Urval av våra mest exklusiva produkter:

Chark: Prosciutto di Parma Riserva, lagrad i 24 mån, t ex Bresaola Angos, lufttorkad oxinnanlår, salame Ventricina från Calabrien, med en eftersmak av fänkål.

Några ostar: välj t ex Parmigiano Reggiano – 36 mån. lagrad bergs­parmesan, Pecorilla en tomaost gjord på fårmjölk med mjuk och fet konsistens, krämig Gorgonzola eller Sardo Maturo en lagrad Pecorinoost.

Inläggningar: Coctailmozzarella med basilika och olivolja, solkyssta Pacchinotomater, grillade kronärtskockor och ­Noccellara oliver från Sicilien marinerade i vitlök och timjan på en bädd av sallad.

Bröd: Focacciabröd, smaksatt med vitlök eller rosmarin.

Dessert della casa  40:- / person
Husets dessert: Tiramisu; kex doppade i espressokaffe och marsalavin, varvat i en smet på mascarponeost, ägg och socker. Pannacotta för säsongen. Chokladskum med kraftig choklad­smak med kaffe och konjak.