Bästa kund, Aldardo på Kungstorget är tillfälligt stängt pga ombyggnad/renovering. Tills vi öppnar igen är Ni hjärtligt välkomna till vår lunchrestaurang på Ringön, Manufakturgatan 23. Öppettider 10-15.
CATERING – Bästa kund, Aldardo på Kungstorget är tillfälligt stängt pga ombyggnad/renovering. Tills vi öppnar igen är Ni hjärtligt välkomna till vår lunchrestaurang på Ringön, Manufakturgatan 23. Öppettider 10-15.
Vi erbjuder catering och buffé för större eller mindre sällskap och anpassade efter era behov. Även á la carte.
Vi har förslag till alla sorters tillställningar. (Prata med oss om förslag på dryck).
Vi kombinerar självklart en meny anpassad efter dina önskemål.
Så här beställer du:
Catering: 031-13 23 00.
Några menyförslag:
Antipasti:
Mingelmeny från 220:- / person (minst 10 personer)
Urval av våra mest exklusiva produkter:
Chark: Prosciutto di Parma Riserva, lagrad i 24 mån, t ex Salame Soppressa Veneta – vitlökssalami, Salame Ventricina från Calabrien med en eftersmak av fänkål.
En ost: välj t ex Parmigiano Reggiano – 36 mån. lagrad bergsparmesan, Quadrello – en mjuk ost gjord på buffelmjölk.
Inläggningar: Solkyssta pacchinotomater, grillade kronärtsskockor och Nocellara oliver från Sicilien marinerade i vitlök och timjan.
Bröd: Focacciabröd smaksatt med vitlök eller rosmarin.
Mingelmeny – Vegetarisk från 220:- / person (minst 10 personer)
Urval av våra mest exklusiva produkter:
Ost: välj t ex Parmigiano Reggiano – 36 mån. lagrad bergsparmesan. Coctailmozzarella med basilika och olivolja. Quadrello – en mjuk ost gjord på buffelmjölk. Tryffel Pecorino – Fårost med färsk sommartryffel.
Inläggningar: Solkyssta pacchinotomater, grillade kronärtskockor, Små starka minipaprikor fyllda med ost, Grillad lök inlagd i olja och kryddor. Nocellara oliver från Sicilien marinerade i vitlök och timjan.
Bröd: Focacciabröd smaksatt med vitlök eller rosmarin.
Måltidsmeny från 320:- / person (minst 10 personer)
En varm pastarätt från menyn serveras med färskt hembakt Foccaciabröd: t ex lasagne al forno; gjord på nötfärs, cannelloni; köttfyllda pastarör gratinerade med ost- och tomatsås, spenatrulle; ost- och tomatsås eller vegetarisk lasagne; ricotta, grönsaker och spenatpasta.
Urval av våra mest exklusiva produkter:
Chark: Prosciutto di Parma Riserva, lagrad i 24 mån, t ex Bresaola Angos, lufttorkad oxinnanlår, salame Ventricina från Calabrien, med en eftersmak av fänkål.
Några ostar: välj t ex Parmigiano Reggiano – 36 mån. lagrad bergsparmesan, Pecorilla en tomaost gjord på fårmjölk med mjuk och fet konsistens, krämig Gorgonzola eller Sardo Maturo en lagrad Pecorinoost.
Inläggningar: Coctailmozzarella med basilika och olivolja, solkyssta Pacchinotomater, grillade kronärtskockor och Noccellara oliver från Sicilien marinerade i vitlök och timjan på en bädd av sallad.
Bröd: Focacciabröd, smaksatt med vitlök eller rosmarin.
Dessert della casa 40:- / person
Husets dessert: Tiramisu; kex doppade i espressokaffe och marsalavin, varvat i en smet på mascarponeost, ägg och socker. Pannacotta för säsongen. Chokladskum med kraftig chokladsmak med kaffe och konjak.