MENY

PASTA: 130:- Take Away: 120:-

ORECCHIETTE PUGLIESI alle CIME di RAPA e SALSICCIA
Orecchiette med cime di rapa, salsiccia och ciliegini tomater
REGION PUGLIA

PAPPARDELLE al RAGÚ OTTOBRE 82
Pappardelle (ägg) med ragú från Bologna originalrecept
REGION EMILIA ROMAGNA

TROFIE LIGURI con PESTO D.O.P. e PATATE
Handrullad Trofie med äkta pesto Genovese D.O.P. och potatis
REGION LIGURIEN

MEZZE MANICHE alla CARBONARA
Carbonara originalrecept
REGION LAZIO

BUCATINI AMATRICIANA
Amatriciana originalrecept
REGION LAZIO

ROSETTE di SPINACI ALDARDO
Spenatrulle med Parmigiano Reggiano och tomatsås
REGION EMLIA ROMAGNA

LASAGNE AL FORNO
Klassisk Lasagne med färsk pasta
REGION EMILIA ROMAGNA

CANNELLONI AL FORNO
Cannelloni fyllda med ricotta och spenat
REGION EMILIA ROMAGNA

PAPPARDELLE la MORRA
Pappardelle med sparris, svamp och tryffelcréme
REGION PIEMONTE

MEZZE MANICHE all’INFERNO
Mezze Maniche i en het Peperoncino sås med Parmigiano Reggiano och grädde
REGION VÄSTRA GÖTALAND

Pizza Napoletana: 140:-  Take Away: 130:-

SALSICCIA e ZUCCHINE
Tomat, Mozzarella, grillad Zucchine, solkyssta tomater

CALABRESE
Tomat, Mozzarella, Ventricina, Taggiasca Oliver, blandad sallad

PULCINELLA
Tomat, Buffelmozzarella, solkyssta tomater

Pinsa Romana: 140:-  Take Away: 140:-

ORTOLANA
Solkyssta tomater, Friggitello-paprikor, kräm av oliver, chili, Pecorino, Zucchini, Taggiasca Oliver, Provolone Piccante

PIO TOSINI
Tomat, Mozzarella, Prosciutto di Parma Riserva Pio Tosini